понеділок, 22 лютого 2021 р.

Книжкові Подарунки лютого!

 22 лютого 2021 року виявився для відділу мистецтв ще одним Днем дарування книг. Отримали в дар  дві книги.

 Перша  - це альбом "Білитй світ. Збірка сучасного мистецтва". Частина ІІ.  

"Білий світ" - Центр сучасного мистецтва в Києві, який за свій молодий вік(4 роки) встиг виробити власну впевнену і впізнавану лінію в заплутаному рисунку сучасного художнього процесу та сформувати переконливу й різноманітну колекцію мистецьких творів.




 В центрі відбувається  надзвичайно інтенсивна системна робота по реалізації регулярних міжднародних групових проєктів різних експериментальних форматів. Порезультату цих проєктів вже вийшла друга частина альбому учасників  експозицій "Білого дому". 

 Альбом вийшов у Києві, у 2020 році, надрукований Фамільною друкарнею HUSS.



 Друга книга  - це альбом "Анатолій Фурлет. Живопис"   сучасного  українського художника, який представив до альбому картини, що сприймаються як візуалізація "покров МАЙЇ". 




В цих роботах різні плани буття вступають у  божественну гру між собою. На думку спадає ідея філософського тлумачення про воскресіння людей для космічного крейсерування в інших світах. 




 Альбом вийшов за підтримки рідних та друзів художника.



Галина Гірник дала таку характеристику творам: "Пронизане світлом буйноквіття. Золотавий промінь і сріблясте марево розкошують у ньому нарівні. Там не падає у траву дозрілий плід. Зітканий із незбагненних субстанцій, він виникає раптово і лишається назавжди."

 

Немає коментарів:

Дописати коментар