середу, 10 червня 2020 р.

Безцінний подарунок Тетяни Дугаєвої.

Тетяна Дугаєва подарувала своє останнє видання установам культури Чернівців. На сторінках збірки статтей авторка запрошує ознайомитись з публікаціями, які відтворюють минуле художньої культури Буковини, розповідають про низку загублених у часі мистецьких творів, їхніх авторів, а також про творчість сучасних митців Чернівців.
Слова щирої вдячності висловлює ініціаторам цього видання, а також кожному, хто протягом років допомагав та сприяв в роботі - художникам, колегам Чернівецького обласного художнього музею, газеті «Версії» із редакторкою Людмилою Чередарик та іншим періодичним виданням міста тощо.



 Видання стане справжнім «компасом» мистецтвознавцям, історикам, музейним працівникам, студентам, а також шанувальникам мистецтва та культури Чернівців.
Всім, хто досліджує та вивчає зазначені теми буде цікаво мандрувати сторінками збірки, адже вміщенна інформація вперше видана одним джерелом, що набагато спрощує шляхи пошуку.
 Бібліотекарі  відділу мистецтв Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки докладуть свої творчі та професійні вміння на популяризацію видання серед шанованої мистецької громади міста та буковинського краю.




https://www.slideshare.net/LubaShylyuk/ss-235343742

Немає коментарів:

Дописати коментар