понеділок, 11 березня 2024 р.

“Вернісаж талантів”

 5 березня 2024 року відбулася презентація виставки художніх робіт учнів Чернівецької художньої школи ім. Миколи Івасюка “Вернісаж талантів”.




На виставці представлено близько 50 робіт, що відображають різні інтереси  учасників та демонструють молодий погляд на сьогоденні події та всесвіт, що оточує.





 На презентацію завітали викладачі та учні Художньої школи ім. М. Івасюка, громадські  діячі та працівники установ культури. 




До присутніх звернулась директорка школи Тетяна Гакман, яка  висловила важливість події та  побажала всім учасникам натхнення та творчих досягнень. Із  аналізуючою складовою про виставку та її підготовку виступила викладачка школи -  Любомира Влад-Зайцева. 


 Із поетичними словами  до присутніх звернувся буковинський поет Михайло Графов та своєю творчістю спонукав до розвитку та взаємодії із прекрасним.




Своїми враженнями поділилась відвідувачка виставки Тамара  Сендульська та висловила своє захоплення творчістю юних художників.



Метою мистецької імпрези  є  представлення нових імен, розкриття молодих талантів та бажання підтримати обдаровану молодь, адже із Чернівецькою художньою школою ім. М. Івасюка нас пов'язують багаторічна співпраця та безліч мистецьких проєктів.




Виставка присвячують на  двум  Геніям - 75-річчю від дня народження Володимира Івасюка та 210-річчю від дня народження Тараса Шевченка.  

Виставка діятиме протягом місяця.

Немає коментарів:

Дописати коментар