вівторок, 19 квітня 2022 р.

"Хто ми? Психоаналіз українців". ФІЛЬМ, ЯКИЙ МАЄ ПОБАЧИТИ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ!


19-ого та 20-ого квітня 2022 року  о 18.00 в Культурно-мистецькому центрі  ім. Івана Миколайчука відбудуться  два додаткових покази фільму Олександра Ткачука  «Хто ми? Психоаналіз  українців».

 

 ЦЕ ФІЛЬМ, ЯКИЙ МАЄ  ПОБАЧИТИ КОЖЕН УКРАЇНЕЦЬ! Фільм в історичній хронології розкриває страшну історію геноциду українців, лінгвоциду української мови за всю історію України -  в складі різних держав та  правлінь. У фільмі досліджують колективні психотравми ХХ століття і те, як вони впливають на нас, сучасних українців.

 

Ключовою фразою фільму, для мене, є слова доктора психологічних наук Віталія Климчука  «…до свободи треба дорости…». 

 

 Сьогодення повномасштабного збройного вторгнення  російських окупантів у мирні міста та села України, звитяжна оборона воїнами-героями всіх територій  незалежної Держави-України, самовіддана праця всіх волонтерських та громадянських самооб’єднань у тилу   - цей етап війни допоміг багатьом  з нас дорости до цієї складної важкої величини -  СВОБОДИ свідомості від всього російського!

 

До перегляду фільму запрошено внутрішньо-переміщених українців з усіх регіонів України, що зараз проживають в Чернівцях, з якими познайомились та тривалий час спілкуємось в рамках проєкту «Буковина і буковинці»  Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка.

 

Вивчаймо нашу історію та шануймо Україну.

 

Бажаю всім гарного перегляду!


Немає коментарів:

Дописати коментар