понеділок, 6 грудня 2021 р.

Відділ мистецтв в 2022 році!

 Шановні партнери, друзі, колеги!




Впевнено прямуємо до завершення задач 2021 року та впритул розглядаємо спільні ресурси, можливості, плани та виклики на 2022 рік!

Тому нагадую про наші ресурсні пропозиції для всіх охочих до співпраці!



Знайдемо відповідь на ваші запитання!

Ми відповімо на  ваші питання стосовно режиму  роботи відділу, його документальних та інформаційних ресурсів, послуг та сервісів, подій та участі у проєктах відділу.

Звертайтеся  у вибраний вами спосіб:

  • телефоном: +038 (372) 52-50-48;
  • Facebook – заходьте через свій обліковий запис у «Фейсбуці» на сторінку відділу та надсилайте запит через функцію «Повідомлення»;
  • про зустріч для індивідуальних консультацій із фахівцями ви можете домовитися через e-mail або телефонний дзвінок. Обов’язково вкажіть тему та окресліть коло питань.

    Складні запити виконуються  за Е-mail адресами, також можна надіслати лист-замовлення на електронну адресу відділу. У полі «Тема повідомлення» вкажіть номер читацького квитка, а також прізвище та ім’я. Чекаємо ваші запити тут:

– lubashylyuk@gmail.com – відділ обслуговування документами з мистецтва (відомості про мистецькі виставки, зустрічі з творчими людьми, події, інформація про нові надходження , мистецьку періодику, індивідуальне інформування, виконання тематичних довідок );

Консультант: Любов Шилюк


Віртуальна довідка

Скористайтеся безкоштовною онлайн-послугою для віддалених користувачів “Віртуальна довідка” на сайті бібліотеки або надішліть лист на е-пошту: lubashylyuk@gmail.com

Задавайте запитання по роботі відділу в коментарях до цього запису  і Ви отримаєте на них відповідь!

 Пропонуємо користувачам електронну доставку документів (ЕДД), перегляньте Положення про електронне доставляння  документів.  Зробити замовлення на ЕДД можна  е-поштою: marriga111@gmail.com

Порядок замовлення та надання послуги:

Для отримання копії документа слід надіслати бланк-замовлення (Бланк-замовлення на фрагмент з книги або Бланк-замовлення на статтю) (переробити для нашої Бібліотеки) до Бібліотеки електронною поштою, обов’язково вказавши свій e-mail. Примітка: на кожний документ заповнюється окремий бланк-замовлення, замовлення у вигляді списків не приймаються.

У бланку-замовленні необхідно обов’язково вказати бібліографічні відомості про документ: прізвище автора і назву документа; назву джерела, в якому опубліковано матеріал; рік видання, номер журналу/газети, сторінки публікації.

Бібліографічні відомості про документи з фондів Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка можна уточнити за допомогою Електронного каталогу або скориставшись послугою «Віртуальна довідка». (лінки зробити активними)

Примітка: неправильно оформлені бланки-замовлення, в яких відсутні або нерозбірливо указані відомості, необхідні для виконання замовлення, повертаються абоненту для уточнення.

Одержавши замовлення та перевіривши у фондах наявність документа, Бібліотека впродовж 2-х робочих днів повідомляє про можливість/неможливість виконання замовлення, його вартість та термін виконання, одночасно обумовлює технічні умови виготовлення і пересилки копії.

Протягом 2-х робочих днів замовник має підтвердити своє замовлення або анулювати його.

У разі погодження з умовами виконання замовлення, необхідно впродовж 5 робочих днів сплатити його вартість. Оплата може бути проведена готівкою (через касу Бібліотеки) або безготівковим розрахунком (перерахування оплати на розрахунковий рахунок Бібліотеки). У платіжному дорученні у графі «Призначення платежу…» слід зазначити «на обслуговування з електронного доставляння документів (ЕДД)» та обов’язково надіслати копію квитанції про оплату зручним для замовника способом. Якщо не отримано підтвердження про оплату замовлення, робота припиняється.

Обмеження на замовлення: одночасно можна замовити не більше 10 матеріалів.

Доставка матеріалів:

  • здійснюється на електронну пошту, вказану замовником;
  • користувач також може самостійно забрати цифрову копію.

Бібліотека не несе відповідальності за затримки та перебої у наданні послуг абоненту, що відбуваються з причин, які знаходяться поза сферою контролю з боку Бібліотеки.


Система каталогів і картотек Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Михайла Івасюка – це сукупність планомірно організованих, взаємопов’язаних бібліотечних каталогів і бібліографічних картотек, що доповнюють один одного. Вона відображає твори друку, а також інші види документів  на паперових та електронних носіях інформації.

Каталоги і картотеки є  важливим засобом розкриття фондів, основним довідковим і бібліографічним апаратом, за допомогою якого бібліотека сприяє оперативному інформуванню користувачів про наявні документи.

 

Електронний каталог

Електронний каталог є складовою частиною системи каталогів і картотек бібліотеки. Він вміщує бібліографічні записи всіх видів документів, включаючи періодичні видання і статті, видані українською, російською та іншими мовами на різних носіях інформації і за різні періоди. Працює в реальному режимі часу.

ЕК забезпечує підвищення якості обслуговування шляхом надання оперативної інформації та максимального задоволення інформаційних запитів всіх категорій користувачів.

  1. Генеральний каталог.
  2. Картотека аналітичного опису періодичних видань.
  3. Буковина.
  4. Газети.
  5. Журнали.

Немає коментарів:

Дописати коментар