четвер, 10 серпня 2023 р.

"Like a Virgin" - альбом - 5-тимільйонник!

 



Like a Virgin — другий студійний альбом американської співачки Мадонни. Випущений 12 листопада 1984 року лейблами Sire і Warner Bros.. Після виходу дебютного альбому, Мадонна хотіла зміцнити своє майбутнє в музичному бізнесі, спираючись на успіх першого альбому. Вона вирішила стати одним з продюсерів, але Warner Bros. не був готовий дати їй свободу творчості, яку вона хотіла. Найл Роджерс був обраний основним продюсером альбому, завдяки своїй роботі з Девідом Боуї.



Альбом був записаний на Power Station Studio в Нью-Йорку в швидкому темпі. Роджерс звернувся за допомогою до своїх колишніх товаришів по гурту Chic: басиста Бернарда Едвардса і ударника Тоні Томпсона; вони з'явилися на кількох композиціях альбому. Роджерс вирішив бути гітаристом, коли Едвардс просив його зробити так в обміні їх допомогою. Джейсон Корсаро, звукорежисер платівки, переконав Роджерса використовувати цифровий запис, нову техніку, введену в той час. Обкладинка і зображення були зняті Стівеном Майзелом.


10 серпня 1985 • Альбом Мадонни «Like a Virgin» став першим сольним альбомом жінки-співачки, котрий розійшовся тиражем більше 5 мільйонів примірників.

Немає коментарів:

Дописати коментар