четвер, 24 серпня 2023 р.

Малюю тебе, Україно!

  23 серпня 2023 року  презентували експозицію творчих робіт юної талановитої художниці Ангеліни Мартинюк «Малюю тебе, Україно!». 




Виставка  присвячена Дню Державного прапора та Дню Незалежності України. 

В експозиції 10-річної художниці представлено 12 робіт в різних жанрах та техніках виконання -  чудові  пасторальні пейзажі, краєвиди українських Карпат, улюблені вулиці рідного міста Чернівці, букети та домашній улюбленець в подарунок бабусі. Є роботи, що чітко демонструють думку юної мисткині про події, що відбуваються зараз.




Від початку повномасштабного вторгнення в Україну Ангеліна бере участь у благодійних акціях різного формату - концерти, виставки, презентації, медійні творчі проєкти на підтримку ЗС України! Не залишає байдужою її жодна пропозиція долучитись до благодійних акцій, адже у її юному серці назавжди квітне Україна! 

 Привітати із відкриттям першої виставки прийшли рідні, близьк та друзі.   Керівниця мистецького гуртка "Весела палітра" Марія Манчуленко, директорка Центру дитячої та юнацької творчості   Наталія Галочкіна, авторка віршів  пісень, що виконує Ангеліна, Лариса Українець   бажали успіхів та творчого розвитку юній мисткині.  
У презентації відбулась прем'єра пісні  Ангеліни Мартинюк "Рідний воїне!" на вірші Лариси Українець та прозвучала композиція  "Україна моя!" у виконанні друзів Ангеліни - братика та сестрички Анатійчуків -  Арсенія та Юліани. 
Завершився презентаційний блок щирою вдячністю юної авторки всім присутнім, що додали урочистості її святу. 


 Солодощі для друзів зробили щасливими юних відвідувачів експозиції.
 Дякуємо батькам та педагогам за виховання, адже саме діти і є Майбутнім України!
 Виставка діятиме до 30 вересня 2023 року у виставковій залі ЧОУНБ ім. М. Івасюка.

Немає коментарів:

Дописати коментар