середу, 6 березня 2019 р.

Презентуємо "Ad infinitum" Олексія Попова/


2 березня 2019 року  відбулася презентація нової фотовиставки Олексія Попова «Ad infinitum». 


Нескінче́нність (символ: ∞) — категорія людського мислення, яка використовується для характеристики безмежних, невичерпних предметів і явищ, для яких є неможливим вказання меж або кількісної міри. Використовується на противагу скінченному, обчислюваному, такому, що має межу.

Термін нескінче́нність може описувати декілька різних понять, залежно від області застосування, будь це математикафізикафілософіятеологія чи повсякденне життя.



Художня фотографія— один із видів образотворчого мистецтва (живопис, графіка), яка створена технічними засобами зорового образу документального значення, який виразно й достовірно відображає момент дійсності являється давнім улюбленим захопленням Олексія, що стало професією. Зайняття  художньою фотографією є своєрідним відображенням особистих філософських думок про красу світу, його досконалість, його вплив на  сприйняття людиною всього, що поруч,  та вміння розпізнати в життєвому швидкому оберті подій  щирість, любов, красу та  вміння отримувати радість від звичних оку  місць.

 Нова фотоекспозиція вміщує понад 20 робіт 2018-2019рр. Сфотографовані унікальні фрагменти декору фронтонів старовинних будівель центру міста Чернівців, знайшли особливе відображення  в технічно обробленій фотографії майстра. Це дало їм нове місце життя, нове сусідство, нове забарвлення, новий погляд на них та абсолютно нове сприйняття. 

 В презентації  звучали музичні композиції у виконанні лауреата міжнародних та республіканських фестивалів та конкурсів Стаса Нагорного, поезія молодого українського автора Микити Москалюка, своїми думками від  туристичних вражень гостей міста поділився екскурсовод міста Пан Ярко.  
Всі присутні відзначили високу технічну професійність фотохудожника.















Немає коментарів:

Дописати коментар