понеділок, 26 серпня 2024 р.

День прапора

 23 серпня - День прапора!!!! Місто Чернівці!!!!









Україна для кожного з нас не просто земля, де ми народилися, де жили наші предки. Вона є цілим світом звичок, уявлень і почуттів, які ми сприймаємо з дитинства.






Наша держава сформувалася внаслідок довгого розвитку і має багате історичне минуле. Символіка – cвоєрідна візитна картка країни. Історично склалося так, що кожна країна має свої Державні та народні символи.





До Державних символів країни належать Державний Прапор, Державний Герб та Державний Гімн, які є розпізнавальними знаками країни.




Окрім того, кожен народ має народні символи. В українців - калина, сонях, орнаменти, що прикрашають наші вишиті сорочки.
У День прапора в Чернівцях відбувався благодійний концерт за ініціативи ОВА (ОДА) та організації обласних установ культури, навчальних закладів мистецького профілю, громадських організацій та громадських та військових активістів.
Громада міста з гордістю та шаною долучались до донатів та виражала справжню любов та повагу до Державного прапора України.
Наймогутніші та найчутливіші емоції пережили глядачі, адже посил, що транслювали учасники концерту, був наповнений впевненістю у кожному моменті історії нашої держави, кожному непростому рішучому крокові та рішені.
Неймовірне єднання усіх присутніх в моменті та мистецькій події!
З святом, Україно!!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар