вівторок, 6 червня 2023 р.

6 червня - День журналіста! Вітаємо!

 6 червня в Україні відзначають День журналіста. 

Відповідальна і небезпечна професія навіть у мирний час, у військових реаліях стала ще більш ризикованою - багато журналістів наражають на небезпеку себе і своє життя, щоб показати світові правду про бойові дії в Україні. 

 День журналіста в Україні був заснований першим президентом країни Леонідом Кравчуком в 1994 році. Датою свята обрали знаменний день для української журналістики - 6 червня. Саме цього дня, у Брюсселі, Національна спілка журналістів України переважною більшістю голосів була прийнята до лав Міжнародної федерації журналістів. Цього року українські журналісти відзначать своє професійне свято 29-й раз.



Вітаємо всіх знайомих і рідних журналістів з  професійним святом - бажаємо їм побільше хороших новин, м'яких дедлайнів, високих гонорарів та берегти себе. 

Ви вибрали непростий шлях: на ньому зустрічаються безсонні ночі, невдячні люди, людський біль і величезні розчарування. Але цей шлях також неймовірно захоплюючий - на ньому обов'язково є місце щирим вчинкам, великим радощам, приємним зустрічам і величезній подяці. Ідіть по своєму шляху гідно! З Днем журналіста!


Немає коментарів:

Дописати коментар