вівторок, 23 травня 2023 р.

Чернівці - то любов! Презентація виставки Юлії Яковлевої.

22 травня 2023 року презентували п'яту персональну виставку буковинської художниці Юлії Яковлевої «Чернівці - то любов!».



 Юлія Яковлева – учасниця численних обласних, всеукраїнських, міжнародних виставок та всеукраїнських конкурсів.

Після закінчення навчання знайшла себе у графіці. Активно опановує техніку акварелі у творчій діяльності.

Відзначена дипломами за І місце та участь у П`ятому Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Мій світ мистецтво» у номінації «Графіка», м. Луцьк, у Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Кольорові мрії» у номінації «Графіка», м. Тернопіль, у 7-му Всеукраїнському конкурсі мистецтв «Золотава осінь» у номінації «Графіка», м. Тернопіль. Володарка Гран-Прі від Національної спілки художників України за участь у Другому Міжнародному двотуровому художньому конкурсі «Акварель» за творчу роботу «Руїни».







  Виставка експонує 17 робіт 2021-2023рр. Всі вони присвячені рідному місту та відображають унікальність архітектурних ансамблів старого міста.

  На презентацію запрошені мистецька громадскість міста, художники, колекціонери, шанувальники акварельної графіки та працівники культурної галузі. 

З вітальними словами звернулися  Анатолій Житарюк -  голова ревізійної комісії чернівецького відділення НСХ України, Микола Шкрібляк - заслужений діяч мистецтв України - викладач Юлії в ВПХУ №5, колега-наставник Ярослав Ліварюк, директорка ЧОУНБ ім. М. Івасюка -  Наталія Філяк та ін.

 Всі присутні відзначили велику працедатність та плодовитість творчого шляху молодої художниці та побажали не зупинятьсь у своєму розвитку та вдосконаленні техніки.

 Виставка діятиме до кінця червня 2023 року. Запрошуємо до перегляду!

Немає коментарів:

Дописати коментар