середу, 19 травня 2021 р.

Музеї - це цікаво, корисно, сучасно, модно!

 Шановні друзі! До міжнародного дня музеїв, 18 травня, відбулась зустріч із кращими представницями провідних музеїв міста!




Мала за честь представляти тематичний книжковий кейс "Музеї - це цікаво, корисно, сучасно, модно!", в якому представили друковані видання науково-дослідницького, монографічного, публіцистичного, енциклопедичного, довідкового та періодичного характеру.



Моїми співрозмовницями в темі "Майбутнє музеїв: відновлення та переосмислення" були: директорка Чернівецького обласного краєзнавчого музею Ірина Яворська; головна зберігачка фондів Чернівецького обласного меморіального музею Володимира Івасюка - Наталія Мороз; завідувачка відділом Чернівецького художнього музею Лариса Курущак. Мали змогу поділитись основними напрацюваннями, відкриттями та користними порадами непростого пандемічного року, привітати із святом колег та додати творчої впевненності один одному.



Як підсумок прозвучав меседж про переосмислення стосунків з громадами, про настання часу експериментів з новими ідеями та моделями творення культури та підтвердження суттєвої цінності музеїв для побудови справедливого та стійкого майбутнього. Адже відстоювати творчий потенціал культури, як рушія відновлення та культурних інновацій в нову епоху, нам з вами потрібно щодня!



Дякую, що розділили свій святковий день із нами, дякую за розмову та бажаю продуктивного !

Немає коментарів:

Дописати коментар