понеділок, 21 березня 2016 р.

Netsky



Boris Daenen (більш відомий як Netsky) — бельгійський музикант напрямку Drum'n'bass, що створює музику в стилі ліквід-фанк із великою кількістю інструментальних шарів і потужним вокалом. Псевдонім Netsky пов'язаний з комп'ютерним вірусом під цією назвою. В кінці 2009 року Netsky підписав контракт із компанією Hospital Records.


Netsky пише музику в стилі ліквід-фанк з багатошаровими інструментальними і вокальними партіями.
Наприкінці 2009 року Netsky почав працювати з компанією Hospital Records, з якою працюють такі відомі артисти і групи як High Contrast,London Elektricity и Danny Byrd.
Після успіху його однойменного дебютного альбому «Netsky», який вийшов 31 травня 2010 року, Netsky підписав винятковий контракт з лейблом Hospital Records.
Почавши писати музику 4 роки тому, він зупинився на тонкій межі між глибоким музичним звучанням і танцювальною енергетикою. Першою роботою, яка відразу ж вийшла на лейблі легендарного DJ Hype — Liq-weed Ganja, став спільний трек з Crystal Clear «King of the stars». Далі послідували релізи на AllsortsLiq-weed Ganja і Future Retro. Однак композитор не зупиняється на досягнутому і вже підписаний на такі лейбли, як Shogun LimitedSpearhead і легендарний Hospital Records.


Немає коментарів:

Дописати коментар