вівторок, 16 вересня 2014 р.

Не мовчить творча  душа…
 

  З  чого  все почалось не пригадаю, але точно з добра…
  Одного дня було зроблено перший крок до створення «чогось такого, щоб пульс швидше, вогонь в очах і душа в очікуванні»… Створення відповідного інтер’єру, настрою, атмосфери  для творчості: затишку, тепла в спілкуванні, дружнього потиску руки та погляду небайдужих очей,   різнопланових задумів та  перших їх втілень у житті.  
  А далі, далі – тільки-но встигай…


  Вечори козацьких традицій, бандурного мистецтва, іспанської музики та поезії ХУІ ст.,  бардівської пісні, фортепіанної музики,  арт-хауз у кіно, перегляди та обговорення творчості Івана Миколайчука, Василя Шукшина,  Олександра Довженка, Булата Окуджави,  Василя Василька, презентації книг  Володимира Вознюка, Тетяни Боріної, Тетяни Вечірко, презентації образотворчих доробків Анатолія Житарюка,   Раїси Рязанової, Дмитра Мигалецького, Ірини Пташинської, Ганни Пасічник та багато інших.
  А скільки прекрасних людей-зустрічей подарувала доля кожному з нас.
  Як це приємно, коли те, чим ти займаєшся, приносить задоволення не тільки тобі, як вдалий проект, а всім,  хто залишив в ньому свій шматочок серця, подиху душі, таланту, творчої самореалізації та  натхнення  для наступних проектів.




   А   потім почали  надходити проекти-пропозиції: пісні з кінофільмів,  літературні читання творів буковинських авторів – класиків та сучасників,  творчо-молодіжна «Ніч в бібліотеці», перегляди та обговорення лекцій  на соціально-психологічні теми. 
  Саме  в такій стадії  існування знаходиться наш з Вами, мої любі Альтернативні, спільний творчий проект – клуб творчих та небайдужих «Альтернатива».  Все це стає можливим тільки завдяки Вам.

Чекаю Ваших пропозицій.  Дякую… і до зустрічі!!!





Немає коментарів:

Дописати коментар