четвер, 25 квітня 2024 р.

"Я І ФЕЛІКС"

 

ФІЛЬМ ІРИНИ ЦІЛИК "Я І ФЕЛІКС" ЗА КНИЖКОЮ АРТЕМА ЧЕХА ВИЙШОВ У ПРОКАТ 

Про це повідомляє Держкіно.

Українська стрічка "Я і Фелікс / Felix and Me" вийшла у кіно  по всіх кінозалах України.  Повнометражний ігровий дебют української режисерки Ірини Цілик розпочав свій кінотеатральний прокат. 

Фільм розповідає історію про дорослішання хлопця Тимофія у 1990-х. У центрі сюжету – його стосунки із сім’єю, друзями, першим коханням, і з колишнім контррозвідником Феліксом, який служив під час війни в Афганістані. 

Стрічка знята за мотивами книжки "Хто ти такий?" українського письменника та військовослужбовця Артема Чеха, який є чоловіком режисерки.

З повною інформацією про покази можна ознайомитися за посиланням

Фото: Facebook Держкiно

Головні ролі виконали Андрій Чередник — син режисерки та автора книги "Хто ти такий?" та Юрій Іздрик — український письменник і поет. У фільмі також зіграли зокрема Володимир Гладкий ("Дільничий з ДВРЗ"), Андрій Ісаєнко ("Щедрик", "Кіборги", "Захар Беркут"), Анастасія Карпенко ("Як там Катя?", "Лікар Ковальчук") та інші. 

11 квітня дебютна стрічка Ірини Цілик "Я і Фелікс", створена за мотивами роману "Хто ти такий?" її чоловіка, вийшла в український прокат.

Світова прем'єра стрічки, яку знято за мотивами автобіографічного роману Артема Чеха "Хто ти такий?", відбулася на Варшавському міжнародному кінофестивалі, національна – в межах українського конкурсу Odesa International Film Festival.

 Цими днями фільм почав кіношлях Канадою. 

Успішного прокату та до нових фільмів.

24.04.2024

Немає коментарів:

Дописати коментар