вівторок, 12 листопада 2019 р.

Цікаво про знаменитих! Деніел Крейг!



🔹️Акторська кар’єра Деніела Крейґа – це якраз той випадок, який можна назвати «крізь терни до зірок». Перш ніж стати Джеймсом Бондом, він знявся в десятках фільмах та серіалах, більша частина яких сьогодні забута. Актор часто грав пияків та з’являвся на екрані оголеним! Проте зараз він отримує 25-ти мільйонні гонорари, ставши секс-символом і обличчям світових брендів, а серія фільмів про Агента 007 з Деніелом Крейґом у головній ролі зібрала в прокаті найбільшу касу за всю свою історію.
Ми пропонуємо вам провести місяць у компанії англійського актора та згадати найкращі його ролі. Приєднуйтесь та читайте нас за хештегом #місяць_з_деніелом_крейґом!
Починаємо вже сьогодні 🙂
🔹️Отже, Деніел Роутон Крейґ народився 2 березня 1968 року в Честері (Англія). Його батько, Тімоті Джон Крейґ, був моряком, інженером і навіть володів власним пабом, а мати, Олівія Керол Вільямс, належала до творчого світу і працювала вчителькою образотворчого мистецтва. Батьки Деніела розлучилися, коли хлопцеві було чотири роки, тому він зі своєю старшою сестрою та матір’ю переїхали до Ліверпуля. Заради дітей жінка покинула роботу в академії драматичного мистецтва, проте від свого захоплення театром вона відмовитись не змогла.




🔹️Після переїзду Олівія з головою занурилась у діяльність Ліверпульського театру, яким захопився і маленький Деніел. Хлопець буквально ріс у театрі, проводячи більшість свого часу за кулісами або в глядацькому залі, а з шести років він приймав участь у таких постановках, як «Олівер Твіст», «Ромео і Джульєтта» та «Попелюшка». Через декілька років його мати вдруге вийшла заміж за відомого художника Макса Блонда, після чого атмосфера навколо Деніела стала ще більш творчою. Він почав займатися музикою, багато читав, брав участь у виставах та грав у команді регбі Hoylake Rugby Club.
🔹️У 16-років Крейґ пройшов кастинг у Національний молодіжний театр та переїхав до Лондона. Аби мати змогу прожити в столиці, майбутній Джеймс Бонд підробляв прибиральником та офіціантом. Прагнучи вдосконалити свою акторську майстерність, Крейґ хотів здобути профільну освіту в школі драматичного мистецтва, в яку поступив тільки з третьої спроби.
🔹️Зніматися в кіно Крейґ почав у 24 роки (1992), здебільшого це були епізодичні ролі в телевізійних серіалах. Завдяки ролі у біографічній стрічці «Єлизавета» (1998), яка отримала номінацію на премію «Оскар» як найкращий фільм, Крейґ вийшов на новий рівень, все частіше отримуючи ролі другого плану. Цього ж року актор отримав нагороду Единбургського кінофестивалю за роль у фільмі «Любов – це диявол», а після майстерно відтвореного чоловіка, хворого на шизофренію, у фільмі «Голоси» (2000) Крейґа запросили до Голлівуду.


🔹️У 1992-му році Крейґ актор женився на акторці Фіоні Лаудон, яка народила йому доньку Еллу. Їхній шлюб тривав два роки. В 2011-му - Деніел таємно одружився на акторці Рейчел Вайс, через сім років подружнього життя в зіркової пари народилась донька.


Немає коментарів:

Дописати коментар