четвер, 30 серпня 2018 р.

У Франкфурті-на-Майні побачать «живописні горизонти» Ганни Криволап

У відомій франкфуртській галереї «Barbara von Stechow», 22 серпня відкривається виставка «Горизонти» української художниці Ганни Криволап.

Німецькій публіці буде показано серії робіт, які вже виставлялися в Національному музеї «Київська картинна галерея», у віденському музеї «MOYA» та «Українському інституті» в Нью-Йорку. Також будуть представлені  нові роботи, в яких зображено горизонти Нью-Йорка, Відня, Мюнхена та Берліна. Урочисто відкриватиме виставку український консул Алла Польова.
Ganna 0013
Ганна Криволап володіє рідкісним талантом пом’якшувати закам’янілість міських пейзажів, барвисто оживляючи їх. Вона вміло перетворює кожне своє мальовниче «місто» в явище природи, яке начебто і не створене людськими руками.
Ganna 0007
«Для мене виставка за кордоном, як особиста місія культурної дипломатії. Я хочу представляти Україну за її межами та показати нашу сильну сторону, глибоку історію та мистецтво. Що у нас є не тільки глибока та древня культура, але і дуже активно розвивається сучасне мистецтво», — розповіла ArtsLooker Ганна Криволап.

Немає коментарів:

Дописати коментар