четвер, 2 лютого 2017 р.

Наші на Венеціанському бієнале

ФОТОГРАФ БОРИС МИХАЙЛОВ ПРЕДСТАВИТЬ УКРАЇНУ НА ВЕНЕЦІЙСЬКІЙ БІЄНАЛЕ

Борис Михайлов
Відомий український фотохудожник Борис Михайлов візьме участь у 57-й виставці сучасного мистецтва «Венеційська бієнале», яка розпочнеться у травні 2017 року. Він презентує проект «Парламент» в рамках Українського національного павільйону.
Експозицією Українського павільйону займатиметься американський музей Dallas Contemporary, а кураторами стануть Пітер Дорошенко і Лілія Куделя, які були обрані в результаті конкурсу, проведеного Міністерством культури України.
Представники Даласького музею зазначили, що в серії фотографій «Парламент» Борис Михайлов говорить про засоби масової інформації й демонструє взаємодію між цифровими і аналоговими технологіями. «Ця робота рефлексує на поточний ландшафт, який формують медіа, і говорить про суспільство, що живе після правди», – зазначили куратори.
Борис Михайлов – фотограф із Харкова, який нині живе і працює в Берліні. Він є лауреатом престижних світових премій, а його роботи зберігаються в колекціях музею «Метрополітен» та Музею сучасного мистецтва в Нью-Йорку, мюнхенському музеї «Пінакотека Модерн», Музеї Вікторії й Альберта в Лондоні та інших.

Немає коментарів:

Дописати коментар