пʼятницю, 19 березня 2021 р.

Увага! Новинки!

  Пропонуємо розширити свої знання  у візуальному мистецтві -  не всіх його видах, а у кіно-, аніма-, теле-....

 Така собі арттерапія зачарованим екраном... Нові книги у відділі мистецтв вам в допомогу.


 Катерина Батаєва. Візуальне від античності до постсучасності. Навчальний посібник вийшов друком в Києві, у видавництві "Кондор", в 2020 році. З нею ви  можете проаналізувати історио-філософський та соціокультурний процес становлення візуальної парадигми. 
Цікаві  особливості візуального світосприйняття людини за різних історико-культурних контекстів виявлені авторкою на сторінках видання.




 Неначе Вселенна  Світла проглядає кіно і телебачення в книзі Вселени Світлої "Кіно і телебачення : арт-терапія душі, зачарованої екраном" Це є Вступ до екранної метаантропології. ҐВийшла друком в Києві, у видавництві КНТ, в 2020 році.
 Авторка, неначе Маг, розглядає властивість поліфонічних засобів зображувальної та звукової виразності кіно та телебачення.
Неначе окремі світи розглядається кожен візуальний продукт. У концетрованому вигляді цей продукт здатен демонструвати людське життя, ситуації та закликати  до імпатії людській долі.
 Отже чи принижувати, чи  актуалізувати, чи пробуджувати духовне та душевне. 
 У найвищих проявах кіно і телебачення стають дивовижною арт-терапією, здатною впливати на нашу свідомість . Це доведено. будьте уважні до всього, на що дивитесь та слухаєте.




  Неначе у світ казки потрапляєш  від назви наступного нового видання. 

Нікіта Кравцов "Історія анімації. Як народжується мистецтво". Доступність викладу та неймовірна кількість цікавого фактажу заохочує до читання всіх, хто любить мультфільи, хоче зрозуміти, як народжується мистецтво, чи шукає натхнення в історіях непересічних особистостей, які попри все йдуть до своєї мети. 

Вийшла друком в  Києві, у видавництві ArtHuss? d 2019 hjws/   




Немає коментарів:

Дописати коментар