четвер, 14 червня 2018 р.

Виставка відомого сучасного абстракціоніста Володимира Бовкуна відкриється в Києві


13 червня у виставковому залі аукціонного дому «Золотий Перетин» (Київ, вул. Первомайського, 4) відкриється персональний проект Володимира Бовкуна «Інформація. Повітря ». Експозиція триватиме до 27 червня. Організатор - аукціонний дім «Золотий Перетин».

До експозиції «Інформація. Повітря »входять 12 масштабних живописних творів Володимира Бовкуна, створених в 2017-2018 рр. Вхід для всіх бажаючих - вільний.

В ексклюзивному інтерв'ю для ArtsLooker співвласник аукціонного дому «Золотий Перетин» Михайло Василенко зазначив: «У представленій серії картин автор позиціонує свою творчість як щось середнє між роботами Рембрандта - техніка лесування, і скульптурами Джакометті, які сповнені повітря. Ми вважаємо Володимира Бовкуна оригінальним і несхожим на інших, а також упевнені в інвестиційній привабливості творів автора ».

Концепція представленого проекту сам Володимир Бовкун описує так: «У сучасному мистецтві відбувається глобальний процес переходу від« красивого зображення »до« красивого ідеї ». Ідея «повітря» здається мені саме красивою - «ідеї витають у повітрі». Коли я намагаюся зрозуміти повітря, мені здається, що я не працюю, а - шаманів ». Автор упевнений, що кожна людина має власний повітрям, кожна людина - творить своє повітря, що огортає його, присутній навколо нього і складається з власних думок, емоцій, намірів, мрій. «Повітря навколо кожної окремої людини наповнений рівнем його власного напруги - інтелектуального, емоційного і навіть фізичного», - підкреслює художник.

У своїй творчості автор поєднує принципи абстракції, сюрреалізму і концептуалізму. Глядач отримує можливість зануритися в глибину простору твору, де вирує гра символів і понять, де час переплітається з космосом.

Володимир Бовкун - автор світового «калібру», роботи якого прикрашають зборів національних музеїв і приватних колекцій не тільки рідної України, але і США, Великобританії, Бельгії, Австрії, Франції, Голландії, Сінгапуру, Чилі та багатьох інших країн світу. Ми представимо публіці новий інтелектуальний проект художника з оригінальною ідеєю.

Немає коментарів:

Дописати коментар