четвер, 5 листопада 2015 р.

Презентовано роботи молодої художниці

 

 Презентація робіт молодої художниці Марії Головач відбулась у відділі мистецтв обласної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка. 

 Це - ще  одне відкриття в проекті «Звичайні люди незвичайного міста», який започатковано 2014 році.
  Мета проекту – відкрити нові маловідомі імена митців, які ще не мали можливості голосно заявити про себе та демонструвати свої досягнення широкому колу.
       24 жовтня 2015 року, в рамках цього проекту, презентовано живописну експозицію молодої художниці, що робить свої перші, але впевнені кроки у мистецтві, студентки Вищого професійного художнього училища відділення живопису та дизайну.
       В експозиції представлені роботи, виконані в різних техніках: олійний живопис, темпера, батік, акварельні замальовки, пастель та ін.
       Професійне ставлення до улюбленої справи прослідковується в кожній роботі, адже всі вони виконані надзвичайно довершено.  Автор  із захопленням розповіла про те, як дитячі вподобання перетворились в справу, що обрана бути життєвою.
 На презентацію прийшли друзі та найближчі рідні, щоб підтримати  молодого митця у  миті  першого творчого звіту. В подарунок прозвучали  поетичні рядки українських авторів  та пісні у виконанні Маріани Заєць.  
 

Немає коментарів:

Дописати коментар