понеділок, 30 жовтня 2023 р.

Велика важлива книга про мистецтво

  Протягом поточного періоду у відділ мистецтв надійшла 

"Велика важлива книга про мистецтво" Даніелле Кризи.



 Книга видана в Києві  2023 року видавництвом "ArtHuss". 


Ця чудова книга розповідає про мисткинь, які творили в різні часи та все ж залишалися у тіні історії. 

 Даніелле Книза  здобула ступінь бакалавра образотворчого мистецтва і післядипломну освіту в галузі графічного дизайну. авторка та кураторка сторінки про сучасне мистецтво. даніелле Криза курувала чимало виставок -  від Вашингтона до Лос-Анджелеса, Сан-Франциско і Торонто. Авторка чотирьох книг про творчість та сучасне мистецтво. Як доповідачка і лекторка виступала на заходах ТЕДх і Венеціанської бієнале.


Кожен розділ цієї книги розпочинається завданням, яке зачіпає внутрішнього художника, спонукаючи читача створювати нову захоплюючу роботу та прокладати власний творчий шлях.




 Інтерв’ю, зображення, фото та історії сучасних художниць, які перебувають на вершині своєї слави, дають додаткове натхнення, а історичні ретроспективи пов’язують їх із роботами жінок-новаторів минулого.

 Книга є популярним виданням перекладеним з англійської  Ю.Дідохою, Т. Родіоновою. Рекомендована для широкого кола читачів. Оснащена великим списком джерел, якими послуговувалась авторка та покажчиком імен та назв. Це є додаткове джерело, що спрощує роботу із книгою та робить її ще більш зручною та комфортною в опрацюванні.

 Виконана якісними поліграфічними матеріалами та вміщує якісні репродукції та ілюстрації. 


Немає коментарів:

Дописати коментар