пʼятницю, 23 грудня 2022 р.

Список нових надходжень літератури у відділ мистецтв

 

 Пропонуємо нові джерела поповнення фондів відділу мистецтв електронними ресурсами.




1.  1.    Лятошинський, Б. Симфонії Бориса Лятошинського /електронний ресурс/;виконує Нац.заслуж. акад.. симфон. Оркестр України . – Київ, 2013.

СД1, СД2, СД3, СД4

2.     2. Лисенко, М. Світ Миколи Лисенка. Камерні та симфонічні твори/електронний ресурс/. – Київ, 2012.

СД1, СД2, СД3

 Електронні ресурси у фондах відділу складають суттєву частку та носять

навчальні, наукові, інформаційні, довідкові  характеристики. Це матеріали та засоби, розроблені в електронній формі і представлені на носіях типу лазерного диску. Бувають, також,  розміщені у комп'ютерних мережах, які відтворюються за допомогою електронних цифрових технічних засобів. Вони є необхідними для ефективної організації  інформативного,  навчально-виховного та розвиваючого процесів, в частині, що стосується інформаційного наповнення  - є якісними навчально-методичними матеріалами.

Електронні ресурси є важливим інструментом, що  має методичне призначення та використовується для  широкого забезпечення діяльності  закладів культури та освіти і вважається одним з головних  візуальних та звукових елементів інформаційно-освітнього середовища.

 Завдяки  ЕР змістове наповнення мистецького творчого простору, забезпечення рівного доступу учасників творчого процесу до якісних освітніх  та методичних матеріалів ,що створені на основі інформаційно-комунікаційних технологій.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар