вівторок, 16 травня 2017 р.

Всесвіт думок Миколи Бабюка

13 травня 2017 року, о 15 год., в рамках проекту «Звичайні люди незвичайного міста»   відбулася  презентація виставки художніх робіт   «Всесвіт думок Миколи Бабюка».


  Пан Микола  цікавиться історією українського народу від Трипілля,  глибоко вивчає історію давніх часів різних народів, їх культуру та традиції, захоплюється цим. Всі свої роздуми та переконання відображає в живописних роботах з відповідними тематичними композиціями. Кожна художня робота  несе в собі філософське розуміння світу, власне  сприйняття та ставлення до навколишнього оточення,  додає нам всім авторського настрою на позитивні зміни в кожному з нас та рішучі поступи на шляху розуміння та саморозвитку.

 В імпрезі брали участь: Микола Шкрібляк – заслужений діяч мистецтв України, етнограф,  дизайнер, журналіст, педагог -  викладач пана Миколи у ВПХУ № 5; Валентина Діаковська – заслужений працівник культури,  Голова правління обласного  відділення Українського фонду культури;  випускники- одногрупники ВПХУ№5, колеги-студійці «Музеуму», журналісти, працівники закладів культури.

   Звучали музичні композиції у виконанні солістки обласної філармонії Лілії Холоменюк. 

Немає коментарів:

Дописати коментар