понеділок, 11 січня 2016 р.

Наші - кращі)))


ВВС Україна склали рейтинг українських музикантів, які отримали визнання на міжнародному рівні. Серед них є і буковинець Саша Буль.

 В інтерв'ю Ігорю Константинюку  фольк-сінгер Олександр Буліч  окреслив   основні визначники власної творчості: "1.Я граю архістару музику - це інший розряд, і на її ниві я експериментую і намагаюся її подати по-новому...



2.Тексти пісень дуже важливі для мене. Навіть у плані форми. Бо я за освітою філолог" -Ну ми пам'ятаємо ведучого "Мовного бару" на телеканалі ТВА.( Повне інтерв'ю http://versii.cv.ua/new/sasha-bul-chernivets-kij-folk-singer/23932.html)


Музикант із Чернівців Etapp Kyle (Сергій Кушнір) зайняв другу позицію у популярному світовому чарті Resident Advisor за грудень 2015 року.
http://molbuk.ua/chernovtsy_news/104377-di-dzhey-z-chernivciv-zaynyav-druge-misce-u-populyarnomu-svito
Трохи інформації: " Украинский музыкант Etapp Kyle из Черновцов (он же Сергей Кушнир) занял второе место в обновившемся чарте за декабрь ведущего портала электронной музыки Resident Advisor. В рейтинг топ-25 попали все четыре его композиции из последней пластинки Klockworks-16. Сама пластинка по ссылке:https://klockworks.de/shop/kw16/   А за інформацією   http://topclub.ua/afisha/item/dub-ambient-techno-boom-boom-room  за жовтень  йдеться :"Резидент киевской студии RTS.fm, завсегдатай московской Arma17, Etapp Kyle побывал среди андеграунд гостей на Plug Conference в берлинском Suicide Circus.   Удачные релизы и глубокие атмосферные сеты не раз доказали, что у украинского DJ-я - талант управлять звуковым настроением, и вызывать трепетную дрожь всякий раз, когда не можешь предугадать, как дальше будет развиваться тре
к"

  

Немає коментарів:

Дописати коментар