четвер, 29 січня 2015 р.

Презентація художніх робіт Володимира Бевзо

«Звичайні люди незвичайного міста» 

28 січня 2015 року  в рамках проекту «Звичайні люди незвичайного міста»  презентовано живописну експозицію Володимира Бевзо «Життєві миттєвості» - інтелігентної, мудрої людини, патріоту України, що  всією душею захоплюється красою краю, в якому живе.


      Володимир Петрович народився в м. Бердичів на Житомирщині. За фахом  - лікар, все  життя працював в медичних установах України, Білорусі та Далекосхідних  островів Сахалін та Шикотан.  Навесні 2013 року оселився з сім’єю в м. Чернівці. Все життя  цікавився малюванням, приймав участь  у художній самодіяльності, був частим відвідувачем художніх салонів та виставок. Займався спортом, музикою, танцями, брав участь у змаганнях з шахів, плавання, ковзанів, грав у вокально-інструментальному ансамблі.
         Вийшовши на пенсію, зробив перші спроби писати природу - неабиякі пейзажі, що  його оточують та милують око. Таким чином в доробку вже понад 15 робіт.
На презентацію запросили  Члена Спілок художників та дизайнерів України,  неодноразового учасника багатьох всеукраїнських та закордонних мистецьких конкурсів, пленерів та виставок, а також учасника мистецьких експозицій відділу мистецтв Анатолія Миколайовича Житарюка, який відзначив глибину та душевність робіт, характерні  вдалі композиційні та кольористичні  особливості.


         Прозвучали музичні вітання від клубу «Альтернатива», що діє при відділі мистецтв. Віктор Перепелюк виконав українські народні пісні та музичні композиції із репертуару ансамблю «Сябри».
        
Завданням проекту «Звичайні люди незвичайного міста»  є -   розширення  можливостей  мистецької громади краю, зокрема, мистецької реалізації   кожного, хто цього бажає. Підвищення рівня самоосвіти, інтелектуальної, правової і культурної компетенції, знань, вмінь, творчих здібностей, заохочення індивідуальних нахилів  людей різного віку.

         Щедра українська земля має великі славні наукові, громадсько-політичні, літературні, мистецькі та духовні традиції, багата прекрасними, трудолюбивими, високоінтелектуальними людьми. Абсолютна більшість  із них працюють не заради відзнак, а своєю працею прагнуть залишити свій слід на цій благодатній землі.


  

Немає коментарів:

Дописати коментар